Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Bestemmingen / Bangkok

Bangkok

bangkok-skyline

Spa hoofdstad van Azië
Thailand biedt reizigers een van de mooiste spa’s in Azië en er voldoende kuuroorden in Bangkok aan elke behoefte te voldoen , of het is gewoon voor een massage of voor een veel verjongende en complexe behandeling . De ruime beschikbaarheid van Thaise massage helpt gemak opgehoopte stress. Er is ook verwennerij en holistische geneeswijzen bij enkele van de beste spa’s van de planeet .
Genieten van een professionele spa-therapie of een dag van ongeëvenaarde verwennerij en laat je lichaam en geest te ontspannen met een rustgevende massage of aromatherapie in een sfeer van massief comfort met zachte , mooie muziek . U betaalt met hernieuwde kracht , verbeterde schoonheid en een vernieuwde geest .

Shopping Paradise
De moderne City of Angels bruist van wereldklasse attracties , winkels en entertainment . Op enkele van de grootste winkelcentra van Azië , de winkels voorraad Merken zowel mondiaal en van eigen bodem .
De individualistische karakter van elke Thai ( een woord dat ‘gratis’ betekent ) leidt niet alleen tot talloze venters , maar op stand- alone boetieks en podia opduiken in de meest onverwachte plaatsen .

Keuken van de Wereld
Voortbouwend op de opmerkelijke populariteit van de Thaise gastronomie in het buitenland , Bangkok restaurants koken zowel authentieke en vernieuwende versies van lokale delicatessen .
In een ongelooflijk divers eetkamer scène , gevierde chef-koks brengen culinaire vaardigheden van alle continenten om dit gastronomische paradijs . Chinese , Japanse en Italiaanse restaurants in de honderden , samen met tientallen andere nationale keukens .

Thailand
Vooral Bangkok , is gemakkelijk te navigeren . Vervoer en accommodatie infrastructuur zijn internationaal – klasse , en tal van professionele diensten komen tegemoet aan elke behoefte . De meeste borden en informatie worden afgedrukt in het Engels evenals Thaise en Thaise mensen staan ​​altijd klaar om bezoekers te helpen met een routebeschrijving of hulp . Hier zijn een paar snelle tips om u te helpen rond .

Scroll To Top