Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Bestemmingen / Chiang Mai

Chiang Mai

chiang-mai

Chiang Mai is de tweede stad van Thailand , maar op gebied van levenskwaliteit , toeristische attracties en mogelijkheden voor ontwikkeling , het is ongeëvenaard in Zuidoost – Azië .

De stad staat bekend om haar vriendelijke mensen , mooie vrouwen , verfijnd handwerk , koele klimaat en het adembenemend berglandschap .

Meer dan driehonderd tempels , waaronder een aantal van de mooiste en meest vereerde in de hele boeddhistische wereld , geven de stad een sfeer van rust en tijdloze elegantie .

Chiang Mai heeft een uitgesproken internationale sfeer. Veel buitenlandse bedrijven en organisaties ( NGO’s)  vestig(d)en zich in de stad de afgelopen tien jaar, vanwege de uitstekende infrastructuur met internationale vliegverbindingen naar alle landen in de regio , waaronder China , Singapore , Maleisië , Birma , Cambodja en Taiwan .

De kwaliteit van leven is onovertroffen . Accommodatie en het eten zijn van de hoogste kwaliteit, aan zeer lage kosten . Entertainment is er ook genoeg, met tal van festivals , outdoor activiteiten. Een bruisende nachtleven dus .

Echt avontuur vind je in de directe omgeving van Chiang Mai met jungle tours , raften , olifanttochten en het bezoek aan bergstammen .

Winkelen is er een unieke ervaring: handwerk , kleding of luxe artikelen . Alles is te vinden aan voordelige prijzen , variërend van kleine particuliere winkels tot  luxueuze shopping malls en winkelcentra .

In een in 2002 gehouden enquête door het Asiaweek tijdschrift werd Chiang Mai  gerangschikt als de  9e meest leefbare stad in Azië ten oosten van Kabul .

 

 

Scroll To Top