Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Huwelijk in Thailand / TROUWEN IN THAILAND

TROUWEN IN THAILAND

TROUWEN IN THAILAND

Steeds meer mensen verkiezen een Thais huwelijk, gebaseerd op de boeddhistische rituelen, omdat de ceremonie op zich zo ontroerend mooi is. Je hoeft geen boeddhist te zijn om op die manier je liefde aan je partner te betuigen. Een Thais huwelijk is het favoriete alternatief voor wie bij ons niet op een klassieke, traditionele, voorspelbare en kerkelijke manier in het bootje wil stappen. Je beslist zelf achteraf of je dat huwelijk enkel symbolisch wil behouden, of je kan het ook offcieel maken via het nodige papierwerk vooraf en daarna.
Hoe dan ook, een aantal bekende mensen van bij ons hebben al gekozen voor zo’n Thais huwelijk, en hebben er zeker geen spijt van: Hilde Van Wesepoel ( Linda uit ‘Familie’), Sally Jane Van Horenbeek (Peggy uit ‘Thuis’), en Daan Hugaert (Eddy uit ‘Thuis’ en Van Deun uit ‘Witse’).

David en de andere medewerkers van Thai.be kunnen volgende voor je regelen:
• voorbereiding vooraf via skype, telefoon of mail, wat locatie en speciale wensen betreft – op het strand of ergens anders
• verblijf van zowel het koppel in kwestie, als mogelijke familieleden en/of vrienden die meereizen
• alle praktische zaken die dienen geregeld te worden
• afspraken met de monniken die de ceremonie leiden
• huwelijksreis à la carte, in Thailand of in één van de omliggende landen, uiteraard in overleg. Ook voor vrienden en familieleden die het vervolg van de reis eventueel ook willen meemaken
• volledige foto- en videoreportage van de ceremonie.

Wil je een kleine indruk. Klik hier en je krijgt een filmpje te zien van Daan Hugaert over zijn Thais huwelijk met zijn Lut.

Scroll To Top