Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / informatie / Paspoort en visum

Paspoort en visum

What-visa-do-you-need-to-live-in-Thailand

Reis je voor een vakantie naar Thailand dan heb je geen visum nodig. Wanneer je minder dan 30 dagen in Thailand verlijft, dan  krijg je bij aankomst een stempel voor toegang tot Thailand. Je regelt dit direct na aankomst op de luchthaven in Bangkok. Tijdens de vlucht ontvang je al de arrival/departure kaart, het is handig deze al voor de landing in te vullen. Dat bespaart veel tijd aan de balie van de douane. Kom je Thailand via land binnen, dan krijg je slechts een stempel voor toegang van 15 dagen. Voor alle reizigers geldt verder dat het paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn bij vertrek naar Thailand. Maak overigens voor je vertrek ook een kopie van je paspoort en laat het achter bij familie of vrienden in Nederland.

Reizigers die langer dan 30 dagen willen blijven, dienen wel vóór aankomst in Thailand over een visum te beschikken. Dit visum kun je regelen bij de Thaise ambassade: 02-640 68 10

Scroll To Top