Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Nieuws / Gezondheidsvakantie

Gezondheidsvakantie

 

gezondheidsreizen-thailand

In het Midden Oosten hebben ze het al in de gaten: de Thaise dokters, specialisten en chirurgen behoren tot de top van de wereld. En hun ziekenhuizen hebben wereldwijd een uitmuntende reputatie.

Of het nu om medische of esthetische ingrepen gaat, het toerisme speelt in op de stijgende populairteit van de Thaise geneeskunde. De Oosterse therapieën hadden ze al eeuwen onder de knie, maar de huidige generatie wetenschappers hebben gestudeerd aan de Westerse Universiteiten, en combineren nu die parate kennis met hun oosterse ervaringen.

Tot zelfs in de grote shopping centra van Bangkok is die opvallende evolutie doorgedrongen: je hebt daar, tussen de kledingszaken en andere winkels, esthetische klinieken, met gelaatsverzorgingen, het witten van je tanden en nog zoveel meer. Mensen die esthetische chirurgie overwegen, bijvoorbeeld, boeken meestal een kamer in de vlakbij gelegen hotels, zoals het A-One Hotel, op wandelafstand van het Bangkok Hospital.

Na de operatie brengen ze daar hun revalidatie door, en doen ze, als de dokter het hen toelaat, excursies of liggen ze gewoon aan het gezlelige zwembad. Wanneer ze dan huiswaarts keren, zijn alle sporen van die plastische chirurgrie verdwenen en merkt thuis niemand er nog wat van. Uiteraard varieert zo’n vakantie van geval tot geval, al naar gelang welke ingreep moet worden uitgevoerd.

Van zodra iemand interesse vertoeft, legt iemand van onze organisatie contacten met het ziekenhuis, om een soort offerte te maken, gecomineerd met het verblijf in het hotel achteraf. In overleg met de specialisten wordt dan een planning opgemaakt.

Je kan, indien je interesse hebt, Thai.be contacteren om af te spreken wat je precies wil. je kan bvb. eerst langs komen en afspreken met een Thaise specialist, vooraleer je een beslissing neemt. En dan de ingreep bij een volgende reis laten doorgaan. Thai.be werkt samen met het A-One Hotel in Bangkoj, dat op wandelafstand ligt van het bangkok Hospital, één van de leidinggevende ziekenhuizen in Azië. Laat je bvb. een facelift dan, dan kan je na de ingreep een weekje relaxen in het hotel, tot alle zichtbare littekens verdwenen zijn. En op je gemakje elke dag naar het ziekenhuis wandelen voor de routine check ups. Vraag meer info aan bij info@thai.be

  In het Midden Oosten hebben ze het al in de gaten: de Thaise dokters, specialisten en chirurgen behoren tot de top van de wereld. En hun ziekenhuizen hebben wereldwijd een uitmuntende reputatie. Of het nu om medische of esthetische ingrepen gaat, het toerisme speelt in op de stijgende populairteit van de Thaise geneeskunde. De …

Review Overview

0
Scroll To Top