Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Rondreizen / Rondreizen Thailand

Rondreizen Thailand

rondrieizen

Ben je een toerist die wat wil zien als hij in het buitenland zit, dan moet je natuurlijk een rondreis maken. Die begint uiteraard in Bangkok, waar je een aantal attracties hebt die je absoluut moet gezien hebben.

Iets meer naar het noorden ligt Ayuthaya, de oude stad met zijn ruïnes, en de drijvende markten, zowat het symbool voor Thailand geworden.

Helemaal in het noorden heb je Chiangmai, bekend om zijn mooie landschappen, zijn avondmarkten, de lokale ambachten, de olifantentrips en de mooie watervallen.

Bel ons op of mail ons, we maken een programma à la carte op, op basis van je verlangens en interesses.

Een andere, interessante formule is ‘Bangkok start’: je boekt je ticket heen en weer én drie nachten Bangkok vooraf, bij jou thuis. Tijdens je eerste dag in Bangkok ontmoet je iemand (Nederlandstalig) van ons bureau, en samen bespreek je dan wat je eigenlijk wil zien en beleven tijdens de rest van je verblijf. En terwijl je geniet van de twee volgende dagen in Bangkok, wordt alles voor je geboekt: treintickets, hotels, transport?

Verkies je iets minder bekende toeristische trekpleisters, dan kan je iets meer de noordoostelijke kant uit, dan trek je naar de stad Loei, waar ook een paar indrukwekkende bezienswaardigheden op je wachten. Wie dan weer van strand, zee en water houdt, moet naar het zuiden: Phuket, Phi Phi en nog zoveel meer.

Voor meer uitleg over al deze regio’s, kijk bij algemene informatie.

Scroll To Top