Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Tours / Amazing Thailand Tour

Amazing Thailand Tour

01A-ONE THE ROYAL CRUISE HOTEL (Custom)

 

DAG 1:
Bij je aankomst in Bangkok word je meteen opgevangen, en brengt een taxi je naar het A-One Hotel. Om van de vlucht te bekomen kan je meteen al wat relaxen aan het zwembad (vijfde verdiep, open lucht), of een wandeling maken in de buurt.

DAG 2:
Vandaag maak je kennis met drie topattracties van de wereldstad die Bangkok is: via een boot bereik je de tempel van Wat Arun, om vervolgens één van de mooiste tempelcomplexen in Thailand van dichtbij te bezichtigen: het wereldberoemde koninklijk paleis, waar keizers, koningen en prinsen uit een ver en dicht verleden hebben gewoond. De dag wordt afgerond in Chinatown, waar je voor het eerst al interessante koopjes kan doen.

DAG 3:
Ontbijt in het A-One Hotel. Vandaag heb je de keuze tussen ofwel een excursie met kookles, ofwel een shopping uitstap met een gratis massage inbegrepen. Wie voor de kookles kiest, doet eerst een interessante tocht op één van de talrijke kanalen die Bangkok rijk is. Je bezoekt een tempel die gewijd is aan een bekend spook, en vervolgens ga je je ingrediënten voor de kookles kopen op een locale markt, uiteraard begeleid door een kenner. Je reist vervolgens naar een typische Thaise wijk, waar je met behulp van ervaren Thaise koks zelf 4 gerechten klaar maakt, die je vervolgens zelf mag opeten. Je krijgt ook de recepten en bereidingswijzen mee. Ga je liever winkelen, dan word je afgezet in het centrum van Bangkok, waar torenhoge shopping malls in elkaars schaduw staan. Je komt ogen te kort om alles te bekijken. Je zal ook verbaasd zijn hoe goedkoop sommige producten zijn. In de namiddag staat je een transfer van ongeveer 150 kilometer (hoofdzakelijk autostrade) naar het badplaatsje Pattaya te wachten. Je logeert in het A-One Hotel in Pattaya, dat is gebouwd naar de vorm van een cruiseschip. Het hotel ligt aan het strand van Pattaya, je moet enkel de straat oversteken. Of je kan ook relaxen aan de twee zwembaden.

DAG 4:
Ontbijt in het A-One Hotel. Vandaag heb je alle tijd om deze bruisende stad aan zee te bezichtigen. Je zit al in het belangrijkste gedeelte van de badplaats, aan zee, maar die avenue is wel enkele kilometers lang. Voor amper 10 baht (10 eurocent) kan je op een open taxi (er rijden er constant rond) stappen, en na een belsignaal uitstappen waar je wil. Die taxis rijden in een lus de avenue af en vervolgens de tweede straat op, die parallel loopt met de avenue. Je kan ook al wandelend de hele avenue doen, en terugkeren met zo’n taxi. ‘s Avonds kan je naar de autoloze ‘walking street’ gaan: geniet van de verblindende verlichting in dit mini-Las Vegas, ga een hapje eten of naar kickboksen kijken. Geniet met volle teugen van het unieke, bruisende nachtleven vol winkels, shopping centers, bars en restaurants.

DAG 5:
Je kan een tweede en derde vrije dag in Pattaya best gebruiken. Zet je verkenning verder, of ga rustig aan het strand liggen. Daar kan je voedsel bestellen als je honger hebt, of je laten masseren aan een zeer goedkoop tarief. En wees gerust: hoe goedkoop ze ook zijn, al die masseurs hebben een degelijke opleiding gekregen.

DAG 6:
Ontbijt in het A-One Beach Resort. Derde vrije dag in Pattaya.

DAG 7:
Vandaag rijden we van Pattaya naar Saraburi-Lopburi. We stoppen in de historische stad Ayutthaya, dat door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. De stad werd in 1350 gesticht als hoofdstad, en gedurende een periode van 400 jaar hebben er 33 koningen geregeerd. In 1767 werd de stad, waar nu nog enkel restanten te bezichtigen zijn, verwoest door het Birmese leger. De koninklijke temple Wat Phra Si Sanpeth is nog redelijk goed bewaard gebleven, net als een paar andere tempels. We rijden door en checken in in het prachtige Souchada Resort.

DAG 8:
Het Souchada Resort heeft vijf sterren en ligt in de volle natuur, twee uur rijden ten noorden van Bangkok. Geniet van de prachtige omgeving, van de sjieke kamers, van het zwembad en van het lekker eten. Acteur Daan Hugaert, alias Van Deun uit ‘Witse’ en Eddy uit ‘Thuis’, is in dit hotel getrouwd in 2013.

DAG 9:
Geniet van een unieke Spa-behandeling. In de namiddag rijden we met een elektrische fiets in de streek rond, en bezoeken we daar een paar plattelandstempels.

DAG 10 :
Bezoek aan de Lopburi Monkey tempel en de 500 chedi pagoda.

DAG 11:
Relax aan het zwembad van dit luxueuze vijfsterrenparadijs

DAG 12:
Tranfer naar Bangkok rond de middag. Verblijf in het A-One Bangkok Hotel

DAG 13:
Hele dag shoppen, ook s’ avonds. Zo’n avondmarkt moet je meegemaakt hebben, zoniet ben je niet in Thailand geweest

Dag 14:
Vertrek vanuit Bangkok naar Brussel, Amsterdam of een andere luchthaven

 

PRIJS: 795 euro – EXCLUSIEF VLIEGTICKET

 

Inbegrepen:
– Alle transfers tussen de luchthavens en de hotels
– Verblijf op basis van dubbele kamer bezetting
– Alle transfers tussen steden, hotels en bestemmingen
– Ontbijtbuffet/ ABF in de Hotels/Resorts
– Daguitstap in Bangkok, met de hoogtepunten van de stad
– Kookles-excursie van 4 à 5 uren, met marktbezoek, kanaaltocht en kookles OF shopping en massage
– Transfer naar Pattaya, transfer van pattaya naar Saraburi
– Bezoek aan Ayutthaya
– Bezoek aan de Lopburi Monkey tempel en de 500 Chedi Pagoda
– Fietstrip in Saraburi
– 2 uur durende massage and Spa behandeling in Souchada Resort
– Transfer naar de luchthaven en Shopping in Bangkok

 

Niet inbegrepen

– vliegtickets

– maaltijden

 

Boek Nu
Scroll To Top