Klik op de tekst voor meer nieuws info
Home / Tours / FietsTochten in Bangkok

FietsTochten in Bangkok

Co Combo 5-urige Fiets / Boottocht

tour1-img-1

Deze tocht begint in ’t altijd kleurige en spannende Chinatown. Na een boeiend uurtje steken we de rivier over en vervolgen de route door ’n levendige volkswijk. Dit is het echte Bangkok. Na pakweg ’n half uur met de fietsen de longtailboten in.

boek nu

 

Co Classical 3-uur Fietstoer

23

Deze tocht begint in het hart van Chinatown, een van Bangkok’s meest bedrijvige buurten.We fietsen door bochtige nauwe steegjes, afgewisseld door overdekte markten, loodsen, winkeltjes, en ateliers.

Boek nu

 

Co Walking 2-uur durende Wandeltoer

tour4-img-13

Chinatown is een wijk die ook zeer zeker de moeite waard is om per voet verkend te worden. Vele steden in de wereld hebben een ‘Chinatown’, maar Bangkok heeft een van de grootste en meest authentieke in de wereld.

Boek nu

 

Co All Day 9 uur toer per Fiets / Boot / trein

tour5-img-3

Voor de echte liefhebbers is er deze 9 uur durende fietstocht. Omdat we meer tijd hebben is er de gelegenheid om Bangkok vanuit verschillende invalshoeken en op verschillende manieren te verkennen.

Boek nu

 

Co by Night 3-uur Avond Fietstocht

tour6-img-9

Zie Bangkok in een ander licht als we deze bruisende Aziatische hoofdstad ‘s avonds verkennen. Voorbij zijn de overweldigende drukte en hectische markt activiteiten die de daguren domineren.

Boek nu

 

Co Canaling 2-uur Kanalen Longtail Boottocht

tour7-img-13

Historisch dienden Bangkok’s kanalen als “snelwegen” voor de Thaise mensen, wat Bangkok de naam het ‘Venetië van het Oosten’ opleverde.

Boek nu

 

Co Rocket Boating 5-uur Multi-boot Tour

tour9-img-13

Door de jaren heen zijn de kanalen van Bangkok bevaren door een grote variëteit van exotische watertransportmiddelen, van de alomtegenwoordige longtail boten tot de noodles-verkopende roeibootjes aan toe.

Boek nu

 

 

 

 

Scroll To Top